Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

DA, pentru VIATA!Crește de la o zi la alta, simte, aude, trăiește! Este micuțul care a prins viață în pântecul mamei, minunea care aduce împlinirea în familia care a visat la el. Deocamdată respiră într-un univers propriu, unic, dar se pregătște să facă cunoștință cu lumea înconjurătoare. Se simte protejat, ocrotit, iubit.

Dar într-o zi, dintr-o dată … este amenințat. Nu se mai simte în siguranță, încearcă să strige după ajutor dar nu are putere… și oricum nimănui nu-i mai pasă de el. Durerea este din ce în ce mai mare, respirația din ce în ce mai rară și… gata…

Spune NU avortului, semnând petiția "DA, pentru VIAŢĂ!".

Campania este un proiect al emisiunii Arena Medicală, o producţie a Asociaţiei Clubul Isis difuzată de postul naţional Neptun TV, ce își propune să tragă un semnal de alarmă asupra fenomenului întreruperii de sarcină la cerere, o practică devenită, dacă nu obișnuință, atunci, în mod sigur, metodă contraceptivă.

Dacă ai credință și crezi că viața nu trebuie luată de nimeni, te invităm să te alături demersului nostru.

Fiecare semnătură reprezintă un omagiu adus micuților care și-ar fi dorit să-și cunoască părinții.

Spune DA, pentru VIAŢĂ!" , pentru nașterea unei vieți.

Vizualizari: 13580 | Voturi: 33

Comentariul tau

Comentarii

 • Dascaloiu Andreea

  DA, pentru VIATA!

 • Melania Ilinca

  Da pentru viata!

 • Stanciu Ana Maria

  Este copilașul tău, chiar dacă nu îl vezi încă!
  Oferă-i în dar viața!

 • Crina

  DA pentru VIATA!

 • Miron eugenia carmen

  DA, pentru VIAȚA?!!!

 • Ceapa Cristina

  Da, pentru viata!!!

 • Patrascu Asela

  DA, pentru viață!

 • DenDen

  Nu lupta nimeni pentru interzicerea avortului. Una e una, alta e alta.

 • Tanasescu Vlad

  Sustin petitia antiavort, sustin viata!

 • Ioana nana

  Sustin!

 • David Flavia

  Sustin initiativa pe care o aveti prin aceasta campanie. Fiecare femeie are datoria sa se informeze corect cu privire la consecințele pe care un avort le are asupra corpului ei dar mai ales în suflet.

 • Patricia

  Doamne, mi-au dat lacrimile cand am vazut ca o maternitate lupta impotriva avorturilor. Asta inseamna ca mai exista speranta.

 • Den Den

  Interzicerea avorturilor este o incalcare a drepturilor femeilor.Sa ne aducem aminte de perioada comunista in care multe femei apelau la persoane neautorizate pentru a avorta, in medii nesterile, toate acestea ducand la deces. Mi se pare mult mai potrivita o campanie de informare privind metodele contraceptive la care putem apela. Bineinteles acest lucru este greu de realizat. In aceste zile cand toata lumea incearca sa faca cati mai multi pasi spre democratie si modernizare unii dintre noi incearca sa ne ingradeasca drepturile.

 • Bita Emilia

  Sunt mandra ca am gasit o Clinica care nu este de acord cu avortul la cerere.
  Prea multe vieti au murit. Si ne miram ca natiunea noastra e pe moarte, este prea batrana.

 • anca pelinaru

  avortul nu trebuie luat in calcul ca metoda contraceptiva.iar daca aflam ca copilul din pantecele nostru e bolnav,si ne-am dori sa luam in calcul avortul,sa ne gandim un pic si ce am face daca el s-ar imbolnavi dupa nastere.am mai recurge asa de repede la crima?

Harta site