Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

Cursurile de pregatire pentru nastere

Ce sunt cursurile de pregătire pentru naștere?

Sunt cursuri adresate tuturor femeilor însărcinate şi partenerilor, în care cuplul află toate detaliile legate de sarcină, naștere, lăuzie, alăptare şi îngrijirea nou-născutului, astfel încât viitorii părinţi să facă faţă cu brio experienţelor noi.
Metoda Lamaze susţine ideea că “nașterea este normală, naturală şi sănătoasă” şi are ca scop mărirea încrederii femeilor în capacitatea lor de a naşte. În acest scop femeile învaţă strategii simple, printre care poziţii, tehnici de respiraţie şi tehnici de relaxare pentru a avea o sarcină şi o naştere uşoară.

Care sunt avantajele?


  • O bună informare despre tot ceea ce înseamnă sarcină, travaliu, naștere, alăptare.

  • Kilograme în plus mai puține în timpul sarcinii.

  • O bună pregătire pentru experiențe noi și dificile ce vor apărea în cursul sarcinii și travaliului cât și în perioada de după naștere.

  • Creșterea încrederii viitoarei mame în abilitatea de a naște și de a avea un rol activ în perioada travaliului.

  • Un travaliu mai scurt și o dilatare mai rapidă a colului prin folosirea pozițiilor speciale și a mingilor de travaliu.

  • O naștere mai ușoară prin diminuarea durerii fără utilizarea anesteziei sau a altor medicații, folosind tehnici de respirație adaptate în funcție de stadiul travaliului și de intensitatea fiecărei contracții, masaj, hidroterapie, tehnici de relaxare.

  • O refacere mai rapidă și mult mai ușoară după naștere, fie ea și prin operație cezariană.

  • Luarea deciziilor informate.

  • Viitorii părinți vor fi cu adevărat pregătiți.As. Anamaria BUMB
Educator prenatal Lamaze
ISIS - Spital Privat

Vizualizari: 3238 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site