Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

Calculator de sarcina

Sarcina este o poveste pe care o scrii în fiecare zi, mai intens decât în oricare altă perioadă din viața ta.
O constelație de evenimente se vor înscrie pe tot parcursul acestor nouă luni. Pasaje delicate despre prima mișcare, tensionante despre examene și controale, provocatoare despre oboseală și grețuri, minunate și magice despre naștere.
Este o concentrare a vieții, nu doar pentru că te afli într-un proces de creație, dar și pentru că în timpul acestor nouă luni vei experimenta toată gama de emoții, toate emoțiile posibile!
Calendarul de sarcină pe care ți-l punem la dispoziție este un mic instrument care te va însoți pe tot parcursul sarcinii tale. Acesta îți va permite să ai o imagine de ansamblu asupra evoluției acesteia. Alege săptămâna de sarcină în care te afli, sau completează formularul pentru a-ți personaliza datele.
Drum bun în propriul tău interior!

Notă: În practica cotidiană, sarcina este considerată a începe în prima zi a ultimei menstruații și astfel, în fiecare săptămâna vom calcula vârsta sarcinii începând de la acea data. Acesta este motivul pentru care vom începe agenda călătoriei noastre în a treia săptămână, din ziua fertilizării.

Alege săptămâna de sarcină:
Primul trimestru
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Al doilea trimestru
13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Al treilea trimestru
27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40



Completează câmpurile pentru a calcula data probabilă a nașterii și pentru a personaliza evoluția sarcinii tale:


* alege data din calendar

* între 22 și 45 de zile - media este de 28 de zile

* între 9 și 16 zile - media este de 14 de zile

Vizualizari: 38460 | Voturi: 19

Comentariul tau

Comentarii

 • Cioata Tincuta

  Insarcinata

 • Cioata Tincuta

  Insarcinata

 • Mikafely

  Buna ziua cm. l am avut in 18 iunie, este de 26-28 zile, am 41 ani si ne mai dorim o bebelusa.... Im iulie nu a mai apărut,am facut azi testul de sarcina di a iesit negativ.... Ce ar trebui să fac?

 • Abutoaei ana maria

  Am avut utima menstruatie pe 23.12.2017 ..in cate luni am? Va rog nu am fost la doctor la control

 • Gabriela stanca

  Nimic.

 • Vlad Clara

  UM 13.10.2013

 • alexandra ionita

  Buna ziua,
  Sunt insarcinata in aproximativ 5 luni(19saptamani si 4 zile).Locuiesc in Londra si aici mi-am facut pana in prezent toate analizele.
  Imi doresc sa nasc la clinica dumneavoastra iar intrebarea mea ar fi:avand in vedere ca data nasterii mi-a fost calculata in jurul datei de 8-03-2014 cand ar fi cel mai convenabil sa vin in tara,pentru ca banuiesc ca va trebui sa fac unele teste si analize si la dumneavoastra.Eu socotisem undeva in jur de 15-01-2014.
  Va multumesc.
  Cu stima,
  Alexandra

Harta site