Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

Calculator de ovulatie

Utilizează calendarul de ovulație de mai jos ca pe un ghid pentru a te ajuta să-ți urmărești ovulația. Uneori, acesta mai este numit și calculator de ovulație. Pentru femeile care au un ciclu menstrual de 28 de zile, ovulația poate avea loc între zilele 13 - 17 ale ciclului menstrual. Reține faptul că aceasta este doar o medie, pentru că fiecare ciclu este diferit de la femeie la femeie.


* alege data din calendar

* intre 22 si 45 de zile - media este de 28 de zile

Vizualizari: 23782 | Voturi: 27

Comentariul tau

Comentarii

 • Cristina Omet

  Prima zi de ciclu a fost pe 24 mai ,iar ultima pe 27. Care ar fi perioada de ovulatie? Mulțumesc

 • Nicoleta

  Buna seara!!! As dori sa stiu ce analize pot face sa stiu daca pot avea copii?? Nu am ramas niciodata insarcinata miam facut analize si miau spus ca sunt sanatoasa dar as dori sa fac si la dvs. Le pot face la dvs??va multumesc

 • Alina

  Buna ziua as vrea sa stiu si eu de ce numi vine am 3luni de cand numi vine a luat anticonceptionale cerazette ptr ca alaptez am facut 3 teste pana acum si au iesi negative poate sa fie de la ele astep raspuns cat mai repede

 • Tudosoiu corina elena

  Am luat anticonceptionale 4 ani si acuma ma chinui de 3 luni sa rămân insarcina.kre ar fi kuza de nu am rămas in 3 luni de zile?anticonceptionalele le-am întrerupt din luna a 4 2015.

 • capitaneanu cornelia

  daca am 44 ani, am fost operat de nodul la san ( biopsia ok), am fost operata pe col uterin ( biopsie col si uter -papilom care nu este confirmat de HPV-ul pe tulpinile uzuale 0 credeti ca pot sa mai fac un copil fara riscuri ?

 • rosca valentina

  buna ziua, am 40 ani impliniti si imi doresc de mult timp un copil, in 2013 am avut o sarcina mica de 3-4 saptamani si nici nu am mai ramas insarcinata de atunci, am cicluri neregulate si nu stiu ce sa fac sa raman gravida.

 • cincu margareta

  buna ziua.am 29 ani si vreau sa pot avea un copil..am facut analizele si totul este ok,,nu stiu cu ovulatia cand este exact..luna dec am avut menstra pe 17 iar luna ianuarie 12..pe cat as avea ovulatia?multumesc

 • Violeta Serban

  Am 35 de ani și nu a rămas insarcinata. Am făcut mai multe analize si mi s-a descoperit ca nu am ovulatie. Fără 0.5 nu ating val. minima de ovulatie. Pentru deveni mama singura șansă pe care o am este sa fac fertilizare in vitro. Cum ma puteti ajuta?
  Aștept cu nerăbdare un răspuns de la dvs.
  Mulțumesc!

 • mariavecu

  :()

 • omer nese

  ne dorim un copil si vreau sa stiu exact perioada de ovulatie.nu am menstruatia regulata.in decembrie am avut pe 28 si ianuarie pe 20.va multumesc!

 • omer nese

  Comentariul tau *

 • Nistor Mariana

  As vrea sa stiu ce pastile sa iau sa ramin insarcinata mai repede !Imi doresc f mult un copil.in 5 ani de zile de cind sunt casatorita nu am ramas insarcinata.

 • ticu ana-maria

  buna ziua.asa vrea sa stiu va rog frumos cu exactitate zilele ,in care pot ramane insarcinata.va multumesc frumos

 • iordache mihaela

  Buna ziua! Ma intereseaza mai multe detalii in legatura campania interventii ginecologice gratuite. Am fost operata de sarcina extrauterina si mai am o trompa. Multumesc.

Harta site