Servicii

Serviciile noastre

Cursurile de psihoprofilaxie prenatală schimbă conceptul noţiunii de naştere pentru milioane de familii din întreaga lume, datorită educatorilor prenatali. Evoluând de la o simplă metodă de naştere până la o filozofie ce oferă o serie de modalităţi prin care o femeie este pregatită să dea naştere şi să devină mamă, Școala mamei oferă cursuri pentru gravidele responsabile. Totul de la A la Z despre sarcină, travaliu, naștere, îngrijirea și creșterea copilului.

Mentiuni speciale

Tipuri de servicii
Consiliere în alăptare
Consiliere în îngrijirea nou-născutului
Consiliere psihologică

Planul de naştere
Planul de naştere îţi oferă posibilitatea de a-ţi formaliza opţiunile pentru modul de desfășurare a nașterii. Acesta urmăreşte o mediere a expectanţelor tale și a prevederilor stabilite în protocolul medical utilizat de către echipa Isis Hospital.

Împreună de la început
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sarcina ta evoluează în condiţii optime, Isis Hospital îţi oferă un pachet special de urmărire a stării de sănătate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare, sub formă de abonament Benefisis.

Program medici

Şedinţele de consiliere se oferă în salon. Pentru a programa o întâlnire cu specialiştii noştri, te rugăm să te adresezi recepţiei Isis Hospital.

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Articole

BIO, reintoarcerea la natural

Pentru cei mai mulţi dintre noi, venirea pe lume a unui copil reprezintă “the wake-up call” referitor la stilul de viaţă pe care îl abordăm. Dorim să oferim puiului nostru tot ce este mai bun şi mai curat, şansa la o viaţă şi o familie sănătoasă şi fericită. Astfel, devenim mult mai atenţi la produsele pe care le cumpărăm, fie ele alimentare, cosmetice sau pentru curăţenia căminului - începem să citim cu atenţie etichetele şi ne îngrijorăm constatând cât de multe chimicale sunt prezente la tot pasul.


Din fericire, există soluţii la îndemână, trebuie doar să fim conştienţi de ele, să le căutăm şi să nu mai cumpărăm la întâmplare de pe rafturi sau mânaţi de promoţii şi reclame. Este din ce în ce mai uşor să cumpărăm produse naturale: le găsim în supermarket şi magazine specializate iar on-line sunt o mulţime de magazine ticsite de produse bio.

Dar ce înseamnă produs natural? Ce înseamnă bio, eco sau organic?

Un produs natural este fabricat doar din ingrediente minerale, vegetale şi/sau produse de origine animală şi nu conţine compuşi sintetici sau petroderivați, ori organisme modificate genetic. Totuşi, nu există o reglementare legală a folosirii termenului natural, folosit adesea fără temei, ci doar a termenilor ecologic, bio sau organic.

Produsele marcate BIO au trecut printr-un proces special de certificare, conform cu legislaţia în domeniu. Certificarea atestă că produsul conţine cel puţin 95% ingrediente naturale sau obţinute din agricultura ecologică, respectiv cultivate fără pesticide, fertilizatori chimici, organisme modificate genetic, hormoni de creştere sau antibiotice.
Alimentele bio sunt mai gustoase şi cu un aport mai mare de elemente nutritive şi nu ne afectează negativ sănătatea, prin acumularea de toxine. Detergenţii bio sunt obţinuţi exclusiv din ingrediente minerale sau vegetale, sunt biodegradabili, nontoxici şi eficienţi, oferindu-ne un cămin cu adevărat curat. Cosmeticele bio au la bază doar ingrediente naturale şi nu conţin compuşi chimici precum parfumuri sau coloranţi sintetici, silicon şi derivate petrochimice (da, cosmeticele clasice conţin aşa ceva!!). Să nu uităm că prin piele se absoarbe direct în fluxul sangvin circa 60% din substanţele cu care aceasta vine în contact.

Există multe organisme de certificare bio, poate vă sunt cunoscute etichetele EcoCert sau Bio-Siegel, dar ceea ce este important să reţinem este că o certificare bio reprezintă o garanţie a originii ingredientelor produsului din faţa noastră.
În acelaşi timp însă, nouă, ca şi cumpărători, ne revine responsabilitatea de a ne documenta, de a petrece un minut în plus la raft pentru verificarea etichetetelor. Deşi nu este uşor, pentru că adesea etichetele oferă doar denumirea ştiinţifică a ingredientelor, mai greu de interpretat, cred că merită acest efort, pentru că este interesul nostru să cumpărăm produse sigure, iar sănătatea pe termen lung, a noastră şi a familiei, este ceea ce ne motivează.

Vizualizari: 4677 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site