Spital Privat Isis Editorial

Pentru medici

Programul Regional de Educație Medicală Continuă

Asociația Clubul Isis pune la dispoziția medicilor din județul Constanța cursuri de educație medicală continuă concepute şi susținute de specialiști cu recunoaștere națională și cu experiență practică îndelungată pe teme de larg interes medical. Procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii dedicate de cursuri gratuite, special concepute și creditate CMR.

Problemele actuale de nutriție în prima copilărie

Publicat pe 10.08.2012

Primul modul de curs are ca temă “Problemele actuale de nutriție în prima copilărie” și se desfășoară pe parcursul a două zile.

Temele sunt alese pentru a acoperi ariile de interes, cu o largă aplicabilitate teoretică și mai ales practică.

Cursurile, susținute de specialiști în domeniu și cadre universitare recunoscute academic, sunt gratuite iar absolvenții obțin credite EMC.

Scopul acestui workshop este de a contribui la creșterea competențelor profesionale ale medicilor, îmbunătățirea și completarea nivelului de cunoaștere, în asigurarea unor îngrijiri medicale actuale și de calitate.

Pentru a participa la primul modul de curs puteți să confirmați prezența la numărul de telefon 0723.601.883, responsabil Andreea Hahui, sau pe email la adresa andreea.hahui@isis-med.ro ( vă rugăm să specificați numele complet, specializarea și numărul de telefon).

Organizatorul Programului Regional este Asociația Clubul Isis, acreditată de către Colegiul Medicilor din România ca furnizor de educație medicală continuă.

Manager de proiect: Dr. Mohamed Zaher - președinte Asociația Clubul Isis

Harta site