Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

Neonatologie
Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00
Chirurgie Pediatrică
Dr. Florin Daniel Enache Joi 15:00 - 18:00
Pediatrie
Dr. Doga Ana Cornelia Luni - Vineri 08:00 - 15:00
Dr. Lazar Viorica Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Dumitru Emanuela Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Stamate Sorina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Florin Mangu Luni /  Joi 15:00 - 16:00
Dr. Seila Sali Marti 09:00 - 11:00
Vineri 09:00 - 11:00
Dr. Aftenie Cristian Miercuri 18:30 - 20:00
Dr. Ionescu Magdalena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Arion Elena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Popa Georgiana Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Rizea Gherghina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Adina Ungureanu Marti 11:00 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Spasmul hohotului de plans

“Copilaşul nostru s-a lovit, a început să plângă în hohote , apoi s-a oprit din respirat, a căzut moale, s-a învineţit la faţă, am crezut că nu-şi mai revine!” Vi se pare cunoscut scenariul? Dacă ați trecut printr-o astfel de experiență cu micuțul dumneavoastră atunci este posibil să sufere de spasmul hohotului de plâns (SHP).


SHP este un manifestare paroxistică neepileptică iar diagnosticul diferenţial cu epilepsia este obligatoriu, o greşeală putând avea implicaţii neplăcute terapeutice, psihologice, sociale şi de prognostic.

SHP este un fenomen comun la sugar şi copilul mic (aproximativ 5% din copiii sub 5 ani), cu debut între 6 și 18 luni de viaţa (uneori chiar în primele săptămâni) şi dispariţie treptată spre 5 - 6 ani, manifestat prin plâns, cu oprire bruscă a respiraţiei, adesea în cursul expirului.

Clinic, se descriu 2 forme:

*SHP cianotic - produs în general de frică, durere, contrariere, frustrare, surpriză. Copilul începe să plângă în hohote câteva secunde, cu respiraţii din ce în ce mai superficiale ce duc în final la apnee, cu cianoză perioronazală, pierderea conştienţei, hipotonie timp de câteva secunde apoi revenirea spontană a respiraţiei. Unii copii pot avea o stare confuzională sau de somnolenţă după manifestare.

*SHP palid - factorul precipitant este adesea durerea. Copilul plânge scurt sau chiar plânsul poate să lipsească (“dă să plângă”), apoi devine palid, cu absenţa pulsului, leșină, apoi își revine rapid (în mai puțin de un minut).
Diagnosticul este facilitat de o anamneză corectă (uneori sfătuim părinţii să filmeze evenimentul, pentru o mai bună evaluare ulterioară), examenul neurologic, precum şi examenele paraclinice (EKG, EEG) ale copiilor fiind normale. Mai frecvent se constată prezenţa unei anemii feriprive la copiii cu SHP.

Cu tot aspectul clinic înspăimântător pentru anturaj, ambele forme de SHP au prognostic bun şi nu necesită tratament specific.

Cel mai mare risc este cel de rănire în timpul căderilor, de aceea parinţii trebuie să se asigure că locul în care sunt copilaşii este unul sigur. İn timpul episodului este bine să nu luaţi copilul în braţe, ci să-l întindeţi la orizontală; nu puneţi nimic în guriţa copilului şi nu începeţi respiraţie gură la gură sau alte manevre de resuscitare. Nu sunt necesare, copilul îşi va reveni singur în scurt timp. Deoarece atacurile sunt declanşate în general de evenimente conflictuale între părinţi şi copii, din care ultimii trag foloase, se recomandă familiei evitarea acestora, precum şi ignorarea ulterioară a episodului. Dacă episoadele sunt frecvente, lungi, urmate de convulsii, atunci puteţi cere sfatul unui medic neurolog pediatru pentru a stabili o conduită terapeutică adecvată.

Vizualizari: 7451 | Voturi: 7

Comentariul tau

Comentarii

 • Deaconu Denisa

  Din pacate si copilul meu are astfel de episoade înfricoșătoare. Ca parinte, nu mai realizezi nici pe ce planeta esti in momentele respective. Pot sa zic ca nici un episod din cate a avut, nu a fost niciunul sa nu-si revina mai târziu de 30 de sec. Din cate știți, au fost doamne fereste cazuri in care sa nu-si revina si sa fie nevoie de alte intervenții?

 • Pop sorina

  Sincer am citit,despre shp..bebe meu plange pana ramane fara aer si isi pierde cunostinta(lesina) am citi ca trebuie asezat pe o parte si lasat dar nu inteleg cum sa il vad lesinat si sa il pun jos nu pot in acel moment nu gandesc ci doar vreau sa isi revina si mie teama sal pun jos

 • flori

  Buna! Am un baietel de un an si o luna,de cand lam nascut imi face crize shp ( cianotic),dar nu ajunge la lesin.va rog sa imi dati si mie un sfat, sau un medic bun.am mai umblat cu el dar mi s-a spus ca nu este o problema grava.dar ca parinte nu poti sa stai linistit.va multumesc!!!!!

 • Oana

  Si dominisoara mea are SHP, am mers la cresa dar, din pacate nu au reusit asistentele sa aiba grija de ea. Mi-au zis ca le este frica si ca tebuie sa stea numai cu ochii pe ea si mai sunt si alti copii acolo, nu numai al meu. Partea buna este ca de la 2 ani acest plans aiurea, incepe sa se rareasca, iar partea proasta este ca el ramane undeva acolo si te izbeste cand nu te astepti.
  Nu prea ai ce face decat sa astepti sa creasca si sa inteleaga. Succes, va doresc sa fiti mai norocosi ca noi.

 • CAMELIA STEFANESCU

  buna seara, si baietelul meu care are acum 1 an si 3 luni sufera de sph, este de-a dreptul groaznic prin ce poti sa treci, intrebarea mea este ca nu stiu cum v-a reactiona cand il voi duce la cresa la varsta de 2 ani, ce se va face singur acolo, daca va avea un episod si educatoarea nu va sti sa procedeze corect?
  multumesc frumos

Harta site