Servicii

Serviciile noastre

Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea este concepută ca o unitate medicală care să ofere servicii integrate: consultații medicale de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie pediatrică, chirurgie pediatrica, ecografie, spitalizare de zi şi continuă, compartiment de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.
Ne angajăm să oferim servicii de calitate și tratăm cu seriozitate fiecare mini-pacient. Decorul cabinetelor medicale îi introduce chiar și pe părinți într-o lume de basm iar dacă este necesară internarea, îi asigurăm pe părinți că nici un ștrumf nu va simți că se află într-un spital.
Vezi galeria foto...

Mentiuni speciale

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Isis Hospital au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Program medici

Neonatologie
Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00
Chirurgie Pediatrică
Dr. Florin Daniel Enache Joi 15:00 - 18:00
Pediatrie
Dr. Doga Ana Cornelia Luni - Vineri 08:00 - 15:00
Dr. Lazar Viorica Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Dumitru Emanuela Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Stamate Sorina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Florin Mangu Luni /  Joi 15:00 - 16:00
Dr. Seila Sali Marti 09:00 - 11:00
Vineri 09:00 - 11:00
Dr. Aftenie Cristian Miercuri 18:30 - 20:00
Dr. Ionescu Magdalena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Arion Elena Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Popa Georgiana Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Rizea Gherghina Consultați recepția spitalului pentru a afla programul medicului
Dr. Adina Ungureanu Marti 11:00 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Boala diareica acuta la sugar

Definiţie

Limitele largi ale normalului (de la sugar cu scaune solide la 2-3 zile, până la sugar cu 4-5 scaune pe zi, de consistenţă moale) fac foarte dificilă definiţia diareei. Ca atare, diareea semnifică mărirea (bruscă sau progresivă) a numărului de scaune obişnuit copilului respectiv, reducerea consistenţei acestora (creşterea conţinutului apos) şi/sau aspecte particulare ale scaunelor (mucogrunjos, apos, mucopurulent, sanguinolent, verde etc.)

Etiologie

Diareile acute la sugar şi copilul mic sunt, în marea majoritate a cazurilor, în practică, de cauză infecţioasă, respectiv sunt gastroenterite infecţioase. Acestea sunt determinate, în ordinea frecvenţei, de: virusuri (Rotavirus, Adenovirus, Norovirus, etc), bacterii (Escherichia coli, Salmonella, Shigella, etc) şi, mult mai rar, de protozoare patogene, dar şi de unele infecţii situate în afara tubului digestiv, de unele greşeli în alimentaţia sugarului, greşeli în diversificarea alimentaţiei, supra- sau subalimentaţia, antibioterapia prelungită sau unele alergii alimentare.

Factorii favorizanţi sunt reprezentaţi de igiena deficitară individuală şi a mediului ambiant, nivel scăzut de educaţie, în general, şi de cunoştinţele igienico-sanitare ale mamei, în special, locuinţa improprie, sărăcia, cu rol deosebit de important în evoluţia severă a bolilor diareice la sugar, climatul cald, colectivităţi aglomerate, sugari de vârstă mică, prematuri.

Semne şi simptome

Boala poate fi precedată de agitaţie, iritabilitate, modificări ale comportamentului alimentar, inapetenţă, chiar febră sau vărsături. Ulterior, apar scaunele diareice – manifestarea”sine qua non” a bolii, în număr variabil, cu conţinut apos excesiv şi aspect divers: apos, mucogrunjos, purulent, sanguinolent, verde etc. Adesea sunt însoţite de colici abdominale (agitaţie, ţipete), meteorism abdominal, eritem fesier.

Riscul major este reprezentat de apariţia deshidratării, cu atât mai frecventă cu cât vârsta este mai mică. Sugarul devine apatic, somnolent, încercănat, scade cantitatea de urină eliminată (scutec uscat), prezintă buzele şi limba uscată. Deshidratarea devine cu atât mai gravă cu cât refuzul alimentaţiei şi vărsăturile sunt prezente şi împiedică rehidratarea.

Tratament

Deşi pare o afecţiune banală, boala diareică poate evolua cu afectarea stării generale şi complicaţii ce includ deshidratarea şi denutriţia.

Prima preocupare în tratarea diareei acute la sugar o reprezintă rezolvarea deshidratării acute, fiind urmată de realimentare şi, eventual, instituirea unui tratament etiologic şi simptomatic. Marea majoritate a cazurilor de diaree acută se vindecă printr-o rehidratare corespunzătoare şi o dietă adecvată. Rehidratarea implică înlocuirea, cât mai rapidă, a apei pierdute prin administrarea de lichide (ceai, apă fiartă şi răcită, soluţii de rehidratare orală). Lichidele trebuie consumate în cantitate suficientă pentru a acoperi pierderile, administrate în cantităţi mici şi des. Dacă sugarul este alimentat la sân, alăptarea trebuie continuată.

Cazurile însoţite de deshidratare medie sau severă necesită spitalizare şi rehidratare parenterală.

Măsurile de prevenire includ respectarea regulilor de igienă individuală şi a mediului, igiena alimentaţiei, igiena mâinilor, calea fecal-orală şi rolul “mâinii murdare” fiind căile principale de transmitere a infecţiei digestive. În plus, vaccinarea sugarilor cu vârsta sub 6 luni împotriva rotavirusului, poate preveni apariţia acestei forme etiologice.


Dr. Larisia MIHAI
Medic primar pediatru
Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări
Facultatea de Medicină, Universitatea Ovidius Constanţa
ISIS – Spital Privat


Vizualizari: 3077 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site