Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Selecţii din discuţiile cu mămicile din timpul consilierii în alăptare


Programezi o reuşită în alăptare? De ce nu dorm bebeluşii alăptaţi ziua şi chiar noaptea? Poate apărea această întrebare şi la un bebeluş de cinci luni? De ce sunt tot mai multe mame obosite şi centrate pe somnul bebeluşului? Cum a evoluat alăptarea în zilele noastre?

CREDINŢA mea este următoarea:
Mamele din zilele noastre au multe temeri. De aceea ele îşi doresc să fie perfecte: citesc mult, află cele mai bune metode de a creşte copilul, sunt deschise să înveţe, să înveţe, să înveţe ... dar ...


Uită esenţialul: să îţi asculte trupul, să îşi asculte instinctele.
Să simtă că, de fapt, le place enorm să stea cu bebeluşii în braţe şi să îi ţină lipiţi de ele.
SĂ SIMTĂ!
Uită să simtă ce înseamnă să fii natural, degajat şi să nu te încadrezi atât de mult în limitele "normalităţii anormale" pe care ni le-a fabricat societatea.

"Normalitatea anormală" a societăţii ne “oferă” o stare de nesiguranţă, o veşnică senzaţie că nu fac CUM trebuie, nu fac CE trebuie, nu fac CÂND trebuie.

Starea de nesiguranţă crează o anormalitate în ceea ce preia copilul nostru de la noi. Copilul nu înţelege de ce mami simte că îi place să îl ţină în braţe, dar în egală măsură tot EA vrea să-l despartă. Copilul este neîncrezător în ceea ce primeşte de la mama lui şi atunci nu poate să îşi conştientizeze INSTINCTELE.

Acum este vremea să vorbim despre INSTINCTUL copilului. Noi, ca şi mame, îi putem direcţiona să crească prin verbul a SIMŢI. Dacă îi inducem reguli iar copilul nu le înţelege, instinctul lui spune că nu este în regulă, atunci apare lupta sa interioară. Trupul (instinctul) lui spune şi CERE ceva, pe când ceea ce primeşte de la mamă este altceva.

Mama nu conştientizează că trimite mesaje false şi inconstante copilului şi atunci acesta nu poate intra într-o normalitate. De aici apare agitaţia, somnul superficial şi veşnica dorinţă de a o simţi pe mamă alături, fiindcă deja s-a dezvoltat teama de separare a copilului, respectiv frica de a nu fi despărţit de ea.

Întrebări cheie pe care ar trebui să ţi le pui, dacă îţi răspunzi sincer, dacă iei legătura cu un consilier în alăptare, poţi găsi răspunsul şi rezolvarea pentru somnul tău sau al bebeluşului.

Te-ai gândit tu, mămică, cât de mult dormi acum? Şi cât de important este somnul pentru tine? Cum era somnul tău înainte de a a naşte? Ce aşteptări ai ACUM
de la somnul tău? Cine este implicat în creşterea copilaşului? Cât de centraţi sunt CEILALŢI pe somnul TĂU şi al copilului tău? Care sunt CREDINŢELE tale despre somnul lui şi care sunt credinţele celor cu care TU intri în contact cel mai des?

Micuţul care este alăptat se poate trezi noaptea din oră în oră, dacă tu contabilizezi somnul, timpul cât stă la sân, apare un cerc vicios, iat tu, mamă, nu te vei putea relaxa cu adevărat. Vei avea în subconștient teama să nu greşeşti.

Despre somnul de zi

Un copilaş de cinci luni este ca un burete, primeşte foarte multe, este în etapa de acumulare de noi achiziţii motorii şi emoţionale.

Somnul unul copil la această vârstă poate să fie destul de limitat, el având nevoie să se joace, să îi povestească mamei despre jucării, despre ce simte, despre anumite poziţii în care vede. Are nevoie mai mult ca oricând ca mama să îi prezinte lumea, în braţele ei sau împreună cu ea, să îl ajute să descopere lumea din poziţia de şezut.

Este o etapă când se poate desprinde temporar de mami, o perioadă în care descoperă jucăriile, de a se întinde după jucării. Nu este necesar să doarmă foarte mult. Un somn de noapte poate să îi fie suficient şi o stare de somn superficial la sânul mamei îi poate fi de ajuns.

De multe ori copilaşii se hrănesc ziua şi intră într-o stare de relaxare totală, nu intră intr-un somn profund, astfel încât să se poată despărţi de sân, dar prin supt îşi secretă cantitatea de endorfină pentru a îşi relaxa organismul.

"O mamă care alăptează, la un moment dat, va intra în starea de realaxare încât nu mai monitorizează CARE sân, CÂND şi CÂT sân. Somnul de noapte al mamei nu trebuie să fie împovărat de grija CÂT, CUM, CÂND şi DACĂ.

Sunt cazuri în care mamele şi toată familia îşi formează ritualuri şi un SCOP în a adormi copilul. Centrarea pe un anumit lucru, şi mai ales când ne dorim din tot sufletul ca acel lucru să ne reuşească, ne îndreaptă adesea către dezamăgire, poate chiar eşec.

Eşecul în alăptare poate fi programat

În acest caz putem vorbi despre programarea negativă: undeva în începuturi ar fi putut exista o frica a ta, a tatălui, a mamei unei persoane care era lângă tine, centrată pe somnul bebeluşului. Adesea ne raportam la experienţele celor din jur: pozitive sau negative. Ambele ne pot influenţa: o experienţă pozitivă a altei mame îţi induce un sentiment de nesiguranţă, poate să apară inclusiv sentimentul că nu eşti suficient de competentă, suficient de bună, iar de aici apare nevoia de a citi, de a te informa, de a CREDE că în altă parte există soluţia şi nu în INTERIORUL TĂU ... în capacitatea ta de a ŞTI şi de a-ţi SIMŢI copilaşul.

Pot fi şi experienţele negative ale altora iar tu preiei inconştient frica să nu treci şi tu prin asta sau poţi prelua resemnarea că bebeluşul tău nu doarme şi te vei CHINUI aşa cum au făcut şi alte femei.

Poţi răspunde programării negative a societăţii prin ceea ce simţi.

Iubeşte-ţi copilul necondiţionat, învaţă relaxarea şi aşteptarea şi vei simţi ce îşi doreşte copilul tău.


Liliana TUDOSE
Educator Prenatal Lamaze
Consilier in Alaptare

Vizualizari: 3601 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site