Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Îngrijirea buricului bebeluşului

Buricul la nou-născuţi este zona cea mai sensibilă în primele zile de viaţă.
Legătura dintre placenta mămicii şi bebeluş e făcută de către cordonul ombilical. Imediat după naştere, cordonul ombilical se prinde cu o clemă şi apoi este tăiat. Procedura nu este durereoasă pentru bebeluş - deci nu trebuie să îţi faci griji. Totuşi, după secţionare, ce rămâne - adică bontul ombilical, necesită o supraveghere atentă deoarece ar putea expune nou-născutul la riscul de hemoragie şi infecţie.
Zilnic în spital, după baia generală a bebeluşului sănătos, şi cu consimţământul mamei, se face toaleta bontului ombilical, iar după externare mămica va trebui să continue acasă toaletarea buricului.
Etape pentru îngrijirea buricului la nou-născut:

1. Alege produsele potrivite. Pentru îngrijirea zonei sensibile ai nevoie de comprese sterile, soluţie de alcool medicinal (spirt) sau betadină.
2.Curăţă bine zona. Bontul se şterge prin mişcări circulare folosind compresele înmuiate în alcool medicinal. Dacă zona este foarte uscată se poate picura spirt cu o seringă fără ac pe compresa clampată.
Nu apăsa pe buricul copilului deoarece poţi porni o hemoragie.
Buricul este curăţat gentil de resturile de ţesut mumificat pentru a nu creea un mediu propice dezvoltării bacteriilor, ulterior instalându-se o eventuală infecţie.
3. Lasă descoperit bontul ombilical pentru uscare rapidă.
Nu este necesar să adaugi plasture, mai ales dacă nu sunt speciali pentru pielea sensibilă a unui nou-născutului. Un bebeluş poate prezenta alergii la aceşti plasturi.
În plus, se recomandă ca zona ombilicală să fie lăsată liberă, pentru aerisire şi uscare rapidă. De aceea trebuie să ai grijă când îi pui scutecul să nu îl lipeşti peste buric, ci dedesubtul acestuia.
4. Repetă procedeul de cel puţin 2-3 ori pe zi până la vindecarea completă. Îngrijirea buricului trebuie să aibă loc şi după desprindere, până la cicatrizarea rănii lăsată de căderea bontului ombilical.
Bonturile ombilicale cad de obicei cam la două săptămâni de la naştere, dar acest lucru poate să dureze şi mai mult. Curând nu va mai trebui să-ţi faci griji cu privire la vindecarea buricului şi tot ce vei vrea să faci va fi să-i săruţi şi să-i gâdili burtica celui mic.

Când este necesară vizita la medic?
Vizita la medic este obligatorie atunci când:
- bebeluşul prezintă iritaţii, umflături sau alte complicaţii (miros neplăcut dat de scurgerea secreţiilor);
- nou-născutul are febră;
- oricând simţi că ceva este în neregulă.

Vizualizari: 865 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site