Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia spitalul Isis a fost desemnat prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, specialiştii Spitalului Privat Isis au pregătit pentru tine un pachet special de urmărire care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri de timpuriu acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

Neonatologie
Dr. Magdalena Oprea Luni, Miercuri, Vineri 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marţi, Joi 12:30 - 13:30
Chirurgie Pediatrică
Dr. Florin Daniel Enache Joi 15:00 - 17:00

Programari

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 100 Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 50 Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum la recepţia Spitalului Privat Isis pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Spitalului Privat Isis.

Articole

Febra la copii - prieten sau dusman?

Cine nu-şi aminteşte de povestea plină de înțelepciune a marelui scriitor Ion Creangă, în care este relatată o întamplare din sânul unei familii… aceea a drobului de sare? Fiecare dintre noi ne-am simțit puşi într-o astfel de situație la un moment dat, nu-i aşa?

Pentru a nu purta şi noi povara drobului în ceea ce priveşte febra la copii, este important să privim lucrurile cu o anumită luciditate, înțelegând momentul potrivit unei vizite la medicul pediatru.


Ce trebuie să ştim despre febră şi cum trebuie să acţionăm în astfel de momente?

Până la o anumită valoare, febra este benefică pentru copil deoarece permite organismului să lupte cu germenii infecțioşi, ajutând copilul în procesul de recuperare.

Putem spune că, de cele mai multe ori, febra este prietenul copilului şi face parte din arsenalul de apărare pe care organismul îl foloseşte pentru vindecare.

Dacă observi o stare generală bună, copilul se joacă, mănâncă, zâmbește, are energie, nu te grăbi să domolești febra cu medicamente pentru că, de multe ori, febra poate trece fără vreun tratament special.

Din acest motiv, cei mai mulţi medici nu prescriu tratament pentru combaterea febrei mai mici de 38,5°C (luată intrarectal) la copiii de peste 6 luni.

Este important să reţii faptul că medicamentele pot avea şi efecte secundare şi este bine să fie folosite doar atunci când este nevoie de ele şi doar la indicația medicului, în dozele calculate de acesta.

Dacă observi că febra îi provoacă un disconfort micuțului, îți recomandăm să-i aplici comprese la temperatura camerei şi să frecționezi blând pielea copilului cu apă şi oțet. Nu folosi soluții ce au în compoziție alcool pentru frecții la copii.

Asigură-te că micuțul nu este gros îmbrăcat şi bea suficiente lichide, deoarece gradele în plus îl fac să transpire mai mult. Astfel, riscul de deshidratare al copilului poate creşte.

Lipsa poftei de mâncare, nu trebuie să te preocupe, chiar dacă durează 1-2 zile.

În cazurile în care:

  • Copilul are sub 3 luni;

  • Febra depășește 38,5°C, indiferent de vârsta copilului;

  • Febra durează mai mult de 2-3 zile;

  • Febra este însoțită de înrăutățirea stării generale de sănătate, plâns neobișnuit, diaree, vomă, gât înțepenit, iritații pe piele, respirație îngreunată, convulsii, buzele se învinețesc, copilul își pierde apetitului, nu poate înghiți mâncarea etc.

atunci este momentul să te adresezi medicului deoarece poate fi vorba de o infecție.

În concluzie, dragi părinți, trebuie să învățăm să nu ne temem de febră, ci mai degrabă să-i înțelegem rostul, păstrând însă, legătura cu medicul.

În cadrul Spitalului Privat Isis, o echipă formată din specialişti este pregătită să acorde atenția medicală necesară copiilor de orice vârstă.
Pentru consultații de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), în ambulatoriu sau în regim de spitalizare de zi/continuă, ne găsiți în Constanța, strada Mircea cel Bătrân nr 102.

Telefon – 0341 46 33 44
Telefon urgențe – 0720 01 88 88

Vizualizari: 3297 | Voturi: 2

Comentariul tau

Harta site