Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Distrofia musculara Duchenne

Distrofia musculară Duchenne (DMD) este cea mai comună distrofie musculară, afectând 1din 3500 de nou-născuţi băieţi.

Este o boală genetică determinată de defectul unei gene - gena distrofinei sau gena DMD - defect ce împiedică organismul să-şi sintetizeze o proteină numită distrofină. Aceasta are o importanţă deosebită în funcţionarea fibrelor musculare astfel încât absenţa ei duce la slăbiciune musculară ce se agravează în timp, deoarece celulele musculare se distrug şi se pierd treptat.

Gena distrofinei este localizată pe cromozomul X, motiv pentru care doar băieţii pot fi afectaţi clinic (ei având un singur cromozom X şi unul Y), în timp ce fetele (care au 2 cromozomi X, deci chiar dacă unul este afectat celălalt compensează) sunt “purtătoare” şi pot transmite boala.

O mamă purtătoare are 50% şanse să dea naștere unui băiat afectat!
Acest lucru este extrem de important de ştiut de către familiile în care există/a existat un băiat cu DMD pentru a putea beneficia de testare genetică şi sfat genetic adecvat.

Din punct de vedere clinic, majoritatea băieţeilor au ca prim simptom diverse dificultăţi motorii în primii 1-3 ani de viaţă - de obicei merg mai târziu decât alţi băieţi de vârsta lor, au dificultăţi la ridicatul de jos, sărit, urcatul scărilor, alergat.
Pot avea tendinţa la mers pe vârfuri, cu căderi frecvente, hipertrofia muşchilor gambieri, întârziere în dezvoltarea limbajului sau tulburări de comportament.

Unul dintre semnele tipice ale DMD este semnul/manevra Gowers - băieţeii se ajută de membrele superioare şi se “caţără” pe ei pentru a se putea ridica de jos - fiind cauzat de slăbiciunea musculară a muşchilor din regiunea şoldurilor şi a coapselor.

Din cauza lipsei de distrofină şi din alte organe (creier, cord, muşchi respiratori etc) pacienţii pot asocia afectare a SNC, cardiacă, respiratorie.

Diagnosticul se bazează pe tabloul clinic şi se confirmă prin niveluri foarte crescute ale enzimelor musculare (CK, LDH), teste genetice (disponibile gratuit şi în ţara noastră în cadrul programelor naţionale) şi, eventual, în unele cazuri, biopsie musculară.

Deşi în prezent nu există tratament curativ, diagnosticarea precoce este importantă pentru prevenirea complicaţiilor bolii, în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii micilor pacienţi şi a familiilor acestora.


Dr. Daniela STOIAN
Medic Specialist
Neurologie Pediatrică
ISIS - Spital Privat

Vizualizari: 3575 | Voturi: 0

Comentariul tau

Harta site