Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Ce informatii ne ofera perimetrul cranian?

În cadrul unei consultaţii de neurologie pediatrică cei mai mulţi dintre părinţi pot reproduce cu uşurinţă diverse aspecte legate de naşterea bebeluşilor, majoritatea ştiu greutatea şi lungimea de la naştere, dar foarte puţini pot spune ce perimetru cranian(PC) a avut copilaşul în primele zile. Din păcate, de multe ori acest parametru nu se regăseşte notat nici în documentele medicale ale nou-născutului.


PC reprezintă dimensiunea craniului şi este determinat de mărimea conţinutului intracranian şi de structura osoasă. Se măsoară cu ajutorul centimetrului de croitorie, plasândul pe circumferinţa craniană, frontal deasupra sprâncenelor şi pe punctul maxim al occipitului. Perimetrul cranian reflectă în mare măsură dezvoltarea creierului și tocmai de aceea necesitatea evaluării sale la naştere, precum şi a ratei lunare de creştere, este evidentă. La copilul născut prematur creşterea este mai rapidă, cu 0,7-1 cm / săptămână, în timp ce la nou-născutul la termen cu 0,5 cm / săptămână în primele 2 luni, apoi creşterea este mai lentă, 1 cm / lună în lunile 4-6 și 0,5 cm / lună între 7-12 luni. Rata de creştere este influenţată de ereditate, starea generală de sănătate, boli cardiace, endocrine, vârstă, greutate (copilul cu greutate mai mică va avea o dimensiune mai mică a craniului).

O valoare a perimetrului cranian cu mai mult de 2 cm sub media caracteristică pentru vârstă se defineşte ca microcranie (cap mic) şi poate fi cauzată de factori prenatali (ce acţionează înainte de naştere) - infecţii congenitale, anomalii cromozomiale, iradiere maternă, boli metabolice sau intra/peri/postnatale (ce acţionează în cursul sau după naştere) – infecţii cerebrale, traumatisme cranio-cerebrale, suferinţe cerebrale anoxice.

Un perimetru cranian care depăşeşte cu peste 2 cm media este deasemenea patologică şi realizează macrocrania (cap mare). Macrocrania poate avea şi ea cauze prenatale - hidrocefalie, malformaţii cerebrale, boli metabolice, tumori, chisturi sau perinatale - hemoragii cerebrale, hematom subdural etc. Aceste modificări sunt patologice de cele mai multe ori, cu rare excepţii în care macro/microcrania este o trăsătură familială.

În concluzie, dragi părinţi, perimetrul cranian este important şi trebuie monitorizat de la naştere pe parcursul primilor ani de viaţă ai copilaşului dumneavoastră.

Vizualizari: 10653 | Voturi: 5

Comentariul tau

Comentarii

  • Radu Dinela

    Buna ziua,
    Nepotica mea s-a nascut la 37 saptamani, G-2,700kg, H-49cm, Apgar 10. La primul consult pediatric, la varsta de 2 saptamani, avea perimetrul cranian 32cm si fontanela anterioara 1 cm. La urmatorul consult, la aprox. 7 saptamani avea perimetrul cranian 35 cm si fontanela anterioara inchisa. ce ar trebui sa face? Mutumesc!

Harta site