Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Bebelusul meu plange. Are colici?

Colicile reprezintă crize de agitaţie paroxistică a sugarului care adesea durează mai mult de trei ore pe zi, cel puţin trei săptămâni şi care incep să descrească în intensitate după trei luni de viaţă. Aceste crize apar de obicei seara şi se caracterizează prin plâns ascuţit care nu se consolează prin metode obişnuite (alăptare, plimbare, purtatul în braţe).
Mulţi părinţi cred că pe copil îl doare ceva,din cauza poziţiei adoptate de acesta: este încruntat,îşi adună genunchii spre burtică, îşi freacă picioruşele.

Tratamentul colicilor este controversat.

Există o gamă variată de produse farmaceutice destinate acestui scop. Se pot încerca tratamente sub formă de picături din extracte naturale de plante cu menţiunea că unii sugari reacţionează bine la anumite produse, alţii la altele.Mai puţin recomandat este utilizarea ceaiurilor contra colicilor în situaţia sugarilor alimentaţi natural pentru a nu înlocui o masă de lapte matern cu o masă de ceai.Nu în ultimul rând putem lua în considerare compresele calde pe burtică sau contactul piele-la-piele cu unul din părinţi.

Şi dacă alăptez? Trebuie să ţin regim?

Mama care alăptează trebuie să mănance suficient pentru a produce lapte. O mamă care se hrăneşte corect în timpul sarcinii acumulează rezerve nutritive care vor fi folosite pentru a acoperi nevoile sale în timpul alăptării.

Să nu uităm că majoritatea mamelor care alăptează sunt sănatoăse şi ca atare nu necesită un regim alimentar restrictiv pentru anumite alimente.Pentru a avea o lactaţie suficientă şi un lapte consistent, aceste mame trebuie sa aibă o alimentaţie echilibrată, completă, conţinând toate principiile nutritive: lapte sau iaurt,brânză de vaci sau telemea, 5-6 ouă pe săptămână, legume şi fructe proaspete,carne de pui, de vită, mai puţin de porc, apă negazoasă, ceaiuri de plante, compoturi, sucuri de fructe.

Contrar miturilor legate de consumul crudităţilor (fructe si legume) şi prezenţa colicilor la sugar,nu s-a stabilit existenţa unei legături între aceste elemente.Mai mult,există nenumarate cazuri de sugar cu colici ale căror mame ţin un regim drastic.Ca atare, se recomandă consumul legumelor şi fructelor crude sub formă de salate şi sucuri.Chiar şi consumul unor alimente precum ceapa şi usturoiul poate fi acceptat dacă mama le-a consumat şi în perioada sarcinii.

Înteaga alimentaţie trebuie să fie normal de sărată, sarea recomandată fiind cea iodată.

Alimente nerecomandate: alcoolul, prăjelile, afumăturile, mezelurile, băuturile acidulate,excesul de sare.

Vizualizari: 3927 | Voturi: 3

Comentariul tau

Harta site