Servicii

Serviciile noastre

Specialistii care primesc in ingrijire aceste fiinte plapande, asigura linii de gardă permanente, practicandu-si meseria cu daruire si iubire. Sunt medici cu experiență în activitatea de terapie intensiva responsabili cu monitorizarea şi tratamentul nou-nascutilor, acordarea primelor ingriiri de la nastere. Sunt “ingerii’ care vegheaza non-stop starea lor de sanatate, urmarind evolutia dezvoltarii extra-uterine – in special a prematurilor în perioada de recuperare sau de creştere.
Nou - născuţii pot rămâne cu mamele în rezerva, în sistem rooming-in, sau pot sta în secţia de nou născuţi, sub atenta supraveghere a personalului medical din secţia de Neonatologie.

Mentiuni speciale

Spital Prieten al Copilului
Nivelul de îngrijire pe care îl oferim gravidelor, proaspetelor mămici şi bebelușilor acestora a fost confirmat printr-o evaluare Unicef România, în urma căreia Isis a fost desemnata prima unitate medicală privată din România care a primit statutul de Spital Prieten al Copilului, o inițiativă ce are ca scop să ofere fiecărui nou-născut cel mai bun start în viaţă, prin crearea unui mediu în care sprijinirea alăptării este normă.

În continuare împreună
Pentru ca tu să fii sigură în orice moment că sănătatea copilului tău evoluează în condiţii optime, Isis Hospital iti pune la dispozitie un pachet special de urmărire a starii de sanatate care cuprinde servicii medicale complexe, complementare. Acesta poate fi achiziţionat în regim de abonament anual Benefisis sau în cadrul campaniei Ziua de Sănătate.

Screening-ul metabolic al nou-născutului
Marea majoritate a bebelușilor se nasc perfect sănătoși. Rareori, însă, apar cazuri de tulburări metabolice congenitale ce implică un risc important în dezvoltarea copilului, ajungând chiar să-i ameninţe viaţa. Poţi descoperiri din timp acest lucru prin screening-ul metabolic al nou-născutului.

Program medici

Dr. Magdalena Oprea Luni 14:00 - 16:00
Marti 14:00 - 17:00
Joi 12:00 - 15:00
Sambata 14:00 - 17:00
Dr. Petre Cristina Marti 12:30 - 14:00
Joi 12:30 - 14:00

Programari

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de catre Isis Med (conform art.3 si art.8 din Legea nr.677/2001 actualizata). Mai multe detalii

Servicii si tarife

Denumire Privat Coplata Moneda
Ortopedie Pediatrică
Confecționare orteze gipsate - corecție* 150 Lei
Consultație* 100 Lei
Control* 50 Lei
Pansament* 50 Lei
Suprimare fire* 60 Lei
Pediatrie
Aerosoli* 50 Lei
Aspiratie* 50 Lei
Aviz epidemiologic - fisa colectivitate* 100 Lei
Clisma* 50 Lei
Consultatie Neurologie Pediatrica* 100 Lei
Consultatie Pediatrie* 150 - Lei
Ecocardiografie* 150 Lei
Ecografie generala (abdomen + pelvis)* 150 Lei
Ecografie musculo-scheletala* 150 Lei
Ecografie osteoarticulara* 150 Lei
Ecografie parti moi (scrotala)* 150 Lei
Ecografie regiune cervicala* 150 Lei
Ecografie rinichi* 150 Lei
Ecografie sold nou-nascut si sugar* 150 Lei
Ecografie tiroida* 150 Lei
Ecografie transfontanelara* 150 Lei
Ecografie vase (artere)* 150 Lei
Ecografie vase (vene)* 150 Lei
Fototerapie 300 Lei
Impachetari* 50 Lei
Injectie intramusculara (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Injectie intravenoasa (se adauga costul medicatiei)* 20 Lei
Montare branula* 20 - Lei
Perfuzie (se adauga costul medicatiei)* 100 Lei
Spitalizare - rezerva dubla in regim single/ zi** 525 - Lei
Spitalizare de zi pediatrie (copil+ insotitor) / pat/ zi** 350 - Lei
Spitalizare terapie intensiva cu ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 1000 Lei
Spitalizare terapie intensiva fara ventilatie (copil+ insotitor) / zi - exclus costul medicatiei 500 Lei
Vaccin (manopera)* 50 Lei

* Vino acum în recepţia Isis Hospital pentru a-ţi lua cardul Benefisis şi pentru a beneficia de reduceri la aceste servicii.

** Pentru a afla oferta completă de servicii te rugăm să accesezi pagina de Tarife sau să te adresezi recepției Isis Hospital.

Articole

Și pe copii îi doare capul!

Cefaleea (durerea de cap) este una dintre cauzele cele mai frecvente de consultație neurologică și pediatrică în general. Deși familia este de obicei extrem de anxioasă atunci când copilul se plânge frecvent de cefalee, de cele mai multe ori aceasta este benignă și nu are la bază o cauză organică.

Din punct de vedere fiziopatologic cefaleea poate fi produsă de afectarea unor structuri extracraniene (piele, țesut subcutanat, mușchi, dinți, structurile delicate ale ochilor, urechilor, sinusurilor, artere extracraniene etc) sau intracraniene (artere cerebrale și durale, sinusurile venoase etc). Aceste structuri pot produce durere prin mai multe mecanisme: inflamație, vasodilatație, tracțiune, contracție musculară prelungită.

Este foarte important de precizat că parenchimul cerebral (creierul) NU doare!


Există diferite clasificări ale cefaleei, bazate pe diferite criterii:

Din punct de vedere etiologic

  • cefalee primară – migrena, cefaleea de tip tensional etc;

  • cefalee secundară - ce are la bază o cauză organică precum infecție a sistemului nervos central, hemoragie intracraniană, hipertensiune intracraniană etc.

Din punct de vedere temporal
  • cefalee acută;

  • cefalee acută recurentă;

  • cefalee cronică neprogresivă;

  • cefalee cronică progresivă;

  • cefalee mixtă.

Abordarea copilului cu cefalee presupune un istoric amănunțit (cheia dignosticului corect!), cu întrebări pentru părinte și copil despre debutul durerii, localizare, intensitate, durată, frecvență, semne asociate, factori care amelioreză/agravează, istoricul familial, examen clinic general și neurologic (stare generală, febră, tensiune arterială, semne meningeale, palparea sinusurilor) și în funcție de istoric și examenul clinic, eventual, examinări complementare (CT/RMN cerebral, EEG, puncție lombară, examen oftalmologic, examen psihologic/psihiatric etc).

Există câteva “semnale de alarmă” ce trebuie să atragă atenția medicului în timpul consultației: prezența febrei și a semnelor meningeale, cefalee lateralizată persistentă, cefalee extrem de severă cu debut brusc, cefalee occipitală la copilul mai mic de 10 ani, cefalee care trezește copilul din somn, modificări de comportament, scăderea performanțelor şcolare.

Tratamentul cefaleei este în primul rând etiopatogenic (al cauzei) prin antibioterapie (în meningită), tratament neurochirurgical (în traumatisme, hidrocefalie, procese expansive), tratament antimigrenos (în migrenă etc.), simptomatic (cu administrare de analgezice), dar presupune şi măsuri generale precum regim de viaţă ordonat, somn suficient, mese corecte, evitarea expunerii prelungite la TV sau calculator, activităţi în aer liber.

Despre fiecare tip de cefalee în particular vom vorbi pe larg în ediţiile următoare ale “Ghidului de sănătate”. Până atunci, urmăriți cu atenție modul în care copilul se manifestă atunci când acuză dureri de cap și sfătuiți-vă cu medicul specialist. Nu neglijați simptomele!

ISIS, prin echipa medicală, vă oferă tot sprijinul în astfel de situații.
Telefon: 07 ISIS ISIS / 07 4747 4747


Dr. Daniela STOIAN
Medic Specialist
Neurologie Pediatrică
ISIS - Spital Privat

Vizualizari: 8610 | Voturi: 1

Comentariul tau

Comentarii

  • craciunescu mihaela

    buna ziua,ma intereseaza cat costa examinarea RMN pentru un copil de 7 ani.

Harta site